Назад

5 переваг використання чат-бота

Чат-боти набувають все більшої популярності в маркетинговій індустрії, і це тому, що вони створюють новий спосіб для компаній спілкуватися зі світом і, що найважливіше, зі своїми клієнтами, ґрунтуючись на зростаючій популярності програм для обміну повідомленнями. Застосування технології чат-бота дасть вам велику перевагу як маркетолога перед конкурентами.

Ось 5 з безлічі переваг використання чат-бота:
  1. Покращене обслуговування клієнтів: опитування показує, що 83% онлайн-покупців потребують підтримки під час здійснення покупок. Отже, вашим клієнтам може знадобитися допомога, щоб зрозуміти, які продукти відповідають їхнім потребам/бюджету в будь-який час доби. Чат-бот надасть допомогу в реальному часі, як продавець у реальному магазині, запропонує інтерактивне спілкування, де вони також задають запитання, щоб зрозуміти справжню проблему. Використовуючи текст і голос, вони можуть надавати клієнтам багатий вміст зі сторінками продуктів, зображеннями, відео тощо. Це означає, що чат-бот забезпечить широку допомогу клієнтам, завжди доступну підтримку клієнтів і проактивну взаємодію з клієнтами.
  2. Краще залучення: важливо підтримувати інтерес клієнтів до вашого бренду, і саме тому компанії використовують маркетинг у соціальних мережах. Залучення клієнтів через соціальні мережі збільшить ваші продажі на 20-40%. Хоча це звучить добре, чат-бот безперечно додасть досвіду, оскільки досвід, керований персонажами, допомагає клієнтам краще залучати.
  3. Економія: впровадження повноцінного чат-бота набагато дешевше та швидше, ніж створення міжплатформної програми або наймання співробітників для виконання кожного завдання. Оскільки чат-боти є автоматизованими рішеннями, вони дозволяють організаціям обробляти багато клієнтів одночасно та одночасно. «Використовуючи» чат-ботів, які доповнюють людей-агентів, ви не тільки заощадите на витратах на співробітників, але й уникнете проблем, спричинених людськими помилками.
  4. Моніторинг даних споживачів і отримання інформації: чат-боти — чудові інструменти для спілкування з клієнтами. Завдяки зворотному зв’язку, який вони збирають за допомогою простих запитань, ви можете вдосконалювати свої послуги/продукти, а також відстежувати моделі купівлі та поведінку споживачів, відстежуючи дані користувачів. Моніторинг даних користувачів допомагає компанії вирішити, «які продукти продавати інакше, які більше, а які переробити».
  5. Швидке та зростаюче зростання додатків Messenger: 65% користувачів смартфонів не завантажують нові додатки протягом місяця. Оскільки користувачі мають свої основні програми, такі як Facebook, Whatsapp, Messenger тощо, вони майже не завантажують нові. Таким чином, інтеграція вашого власного чат-бота в одну з популярних платформ, якими щодня користуються ваші клієнти, може бути кращою, ніж створення нового додатка, заощаджуючи гроші та час (перенесіть свій продукт/послугу туди, де ваші споживачі витрачають свій час).

Користувачі витрачають більше часу на такі програми обміну повідомленнями, як Messenger, Whatsapp, Skype, WeChat та інші. Використання чат-ботів на платформах обміну повідомленнями дозволяє брендам взаємодіяти особисто.

Додатки для обміну повідомленнями незабаром використовуватимуть такі технології, як чат-бот, щоб забезпечити розумнішу та кращу взаємодію з клієнтами. При правильному ефективному використанні програми Messenger можуть підвищити ефективність бізнесу.

Підсумовуючи, найбільшими перевагами чат-ботів є можливість охопити широку аудиторію в додатках для обміну повідомленнями, а також можливість автоматизувати персоналізовані повідомлення.

Хочете дізнаватися про всі оновлення Gerabot?
Підписуйтесь на наш Telegram канал - https://t.me/gerabotua
Продовжуючи переглядати gerabot.com, Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, та погоджуєтесь на використання файлів cookie
Отримувати інформацію
про спеціальні пропозиції